"Alles begint met 'n goeie bak koffie!" Dat is het motto van Gert!

In overleg met u verzorgen wij elk feest afgestemd op uw wensen! Of het nou een klein intiem feest is, of een groot superfeest. Een brunch, of toch een warm en koud buffet met alles er op en eraan. Niks is voor ons te gek. Wij beschikken over 2 zalen en een terras.


De Deel

Beneden verdieping

De Deel is op een authentieke gezellige manier ingericht, de sfeer van de boerderij gemixt met het moderne van nu. Niet alleen de uitstraling maakt het bijzonder, ook hebben we hier een grote open keuken wat extra sfeer geeft aan de zaal. Er is zitplek voor circa 65 personen, maar met statafels is het uit te breiden naar circa 100 personen. Ook zit er een terras naast de zaal, hier is zitplek voor circa 40 personen. In combinatie met een tent op het terras zijn feesten tot circa 150 personen mogelijk. Er is een speaker set in de zaal waar u zelf muziek op af kunt spelen, ook beschikken wij over 2 draadloze microfoons en een beamer. Zelfbediening is bij de beneden verdieping niet mogelijk, afhalen bij de bar en een ober wel.

De benedenverdieping beschikt over een eigen toilet groep inclusief een volledig uitgerust mindervalide toilet. U kunt gebruik maken van onze 2 grote parkeerplaatsen. Bij goed weer is het ook mogelijk om het terras te gebruiken, hier is plek voor circa 40 personen. Om de overlast bij de vakantiewoningen te beperken is dit mogelijk tot 23:00 uur.

De Hooizolder

Boven verdieping

De bovenverdieping heeft in 2021 een hele make over gekregen, het is nu een hele fijne ruimte en heeft zowel een strakke zakelijke uitstraling als een warme gezellige uitstraling. Het is uitermate geschikt voor vergaderingen én middelgrote feesten. Er is zitplaats voor ongeveer 50 personen en dit is met statafels uit te breiden naar 70 personen. Er is een speakerset in de zaal waar u zelf muziek op af kunt spelen. Ook is het mogelijk om hier gebruik te maken van een grote smart TV. Om de bovenverdieping te bereiken hebben we natuurlijk een robuuste trap, maar voor de mindervaliden is er ook een personenlift aanwezig. De bovenverdieping heeft een eigen toiletgroep. Op de beneden verdieping is een volledig ingerichte ruime mindervalide toilet ter beschikking.

Arrangementen

In overleg is alles mogelijk bij de Herterij, maar om het makkelijk te maken hebben wij diverse arrangementen gemaakt. Elk arrangement is uit te breiden naar uw behoeften. De arrangementen zijn inclusief koffie vooraf.

  • Borrelen met hapjes
  • warm en koud buffet
  • Aziatisch buffet
  • Stamppot buffet
  • BBQ
  • Twentse Tappas

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.