Bij de Herterij Twente beleeft u het Twentse landschap, gastvrijheid, smakelijke hapjes en nog veel meer!

Om hier echt kennis mee te kunnen maken organiseert de Herterij diverse activiteiten en evenementen die uitstekend geschikt zijn voor een dagje uit of een avondje vertier met uw gezelschap!

Doe inspiratie op met de volgende activiteiten of neem contact met ons op en kom gezellig eens langs om de mogelijkheden te bespreken!

Excursie

Een excursie op Herterij Twente houdt in , dat u ontvangen wordt op Delle de Braak met 2 x koffie/thee en een bokkenpootje.

Tiny geeft een lezing over de boerderij, de edelherten en Boerenmagie. Bij voorkeur doen we dat in ‘t Twents ( doar is niks mis met) aan de hand van een powerpointpresentatie over de geschiedenis van het bedrijf. Na een tweede kopje koffie en wetenswaardigheden over het gewei, bronst, kalftijd, e.d.en bijzondere informatie over Boerenmagie, gaan we samen de edelherten voeren.

Een onvergetelijke ervaring, waar uw gezelschap de rest van de dag over napraat.

Mogelijkheden:

  • 2 x koffie met bokkenpootje, lezing en herten voeren kost € 8,50 p.p.
  • 2 x koffie met krentenwegge, lezing en herten voeren. Kosten € 10,00 p.p.
  • Lezing met 1 x koffie, magisch appelgebak, 1 consumptie en herten voeren. Kosten € 12,00.
  • Lezing & Lunch-arrangement is € 18,50.

Boerenmagie

In en rond Delle de Braak kunt u kennismaken met de “magische” aspecten van het Twentse platteland. De onvermoede “magische” betekenis van bomen, struiken, planten en landschapselementen als gevel-en stiepeltekens voegen een interessante extra dimensie toe aan uw beleving van het landschap.

***De Magische Erfwandeling is een routebeschtijving met uitleg en is in de winkel verkrijgbaar.

***Het boekje “Boerenmagie” dat een meer uitgebreide kijk op de materie biedt. Op verzoek sturen we u het boekje toe, bel 0546-631558 of mail ons: info@herterijtwente.nl

***Speciaal voor een gezelschap vanaf 15 personen is het Lezing&Lunch-arrangement zeer geschikt. Na de koffie met gebak vertelt Tiny aan de hand van een powerpointpresentatie over de geschiedenis van het bedrijf, de edelherten en wetenswaardigheden van Boerenmagie. Vervolgens gaan de herten van dichtbij bewonderen en voeren en bij terugkomst op Delle de Braak staat de lunch in buffetvorm voor u klaar.
Dit arrangement kost € 18,50 incl een consumptie. 

Wandel- en Fietsroutes

Herterij Twente is de perfecte startplek voor uw wandeling of fietsroute. 

De auto staat op de ruime parkeerplaats. 

Diverse routes liggen voor u klaar.

Vraagt u naar de verschillende mogelijkheden. Enkele ideeën:

  • Wandeling langs de  Markgraven, een uniek watergebied.
  • Boerenmagie Belevingrit, een autoroute van ong. 110 km

Praktisch !!!  

Electrische fiets oplaadpunt. Bij ons laadt u eenvoudig uw fiets op terwijl u op het zonnige terras geniet van een kopje koffie of thee met iets lekkers!

Dit is slechts een korte greep uit onze mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend meer informatie?
Bel ons op 0546 – 631 558 of neem contact op via
het contactformulier .