Een mix tussen TWEnte en south EAST Asia, Aziatische gerechten midden in Twente!

We zijn helaas tot nader bericht gestopt met Tweast. Doordat het momenteel te druk is met de andere activiteiten die we doen.

Sinds oktober 2020 zijn wij begonnen met Tweast Take away! Oftewel een mix tussen TWEnte en south EAST Asia, Aziatische gerechten midden in Twente. De lekkerste gerechten uit Japan tot Thailand en van Indonesië tot Zuid Korea. Denk hierbij aan gerechten zoals sushi en pad thai, maar ook bitterballen met een aziatische vulling en dumplings met ons eigen hertenvlees.

Hoe is TWEAST ontstaan?

Toen de horeca in oktober 2020 opnieuw op slot moest konden wij niet niets doen dus zijn we gaan brainstormen hoe nu verder, juist in deze tijden moet je creatief zijn! Onze jongste zoon heeft tijdens een wereldreis van meer dan 1,5 jaar onder andere door zuid oost Azië gereisd, hierbij is hij in 10 Aziatische landen geweest en heeft hij overal de lokale markten rond gestruind, kooklessen gevolgd en heel veel streetfood gegeten. Ook heeft hij onderweg zijn Japanse vriendin ontmoet die ook nog eens de kneepjes van het vak kent.